top of page

Hvordan forløper en 4-dagers training?

Vi har mottatt mange spørsmål i det siste om hva en fire dagers training går ut på, og om dersom man ikke kan komme alle dagene, hvilke dager man bør komme og hvor mange dager man bør komme for å få utbytte av trainingen.


Vi anbefaler som oftest at man blir med alle dagene, da det gir en sterkere fordypning i egenpraksisen og skaper god flyt i gruppa. Men dette kan også for mange være krevende, og det er veldig individuelt. Noen trenger å trene opp kapasiteten sin på å kunne være i mindfulness i en gruppe over tid, og det vil da være bedre å komme 1-3 dager.


For de som er helt nye til hakomi, og vil se det an med å komme 1-2 dager, må man komme den første dagen eller de to første dagene. Og plutselig bli med 1-2 dager midt i, kan virke litt forvirrende for en ny deltaker om hva metoden går ut på, da den ene øvelsen/eksperimentet følger den andre i en organisk prosess. Slik opprettholder vi også flyten i trainingen for alle deltakerne.


Lurer du fortsatt på noe angående dette, eller har andre spørsmål. Send oss gjerne en mail til hakominorway@gmail.com, og vi skal svare deg så godt vi kan.

❤️Hakomi Norway


19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page