top of page

Vipps!

Updated: Mar 16, 2020

Det finnes to måter å betale med Vipps på: Vipps-nummer og Vipps-faktura. Vi kan kun ta i mot donasjoner på Vipps-nummer, da Vipps trekker 1,75% av beløpet ved bruk av Vipps-nummer. Derfor må du bruke Vipps-faktura ved betalinger av alle treninger, sirkler og workshoper hos oss. Mindre uforutsigbart for oss, og veldig enkelt for deg:) Under står de første stegene du må ta for å sette i gang Vipps-faktura hos oss, men etter at disse stegene er fullført, er Vipps-faktura helt klart den enkleste måten å betale på.


Før du melder deg på et arrangement (eller rett etter at du har meldt deg på), sjekk at dette er i orden

1. Sjekk at du er registrert i Vipps med bankkontoen din, ikke bare kort. Dette ser du inne på appen i Profil-Kort og konto. Dersom kontoen din ikke står der, legg den til der.

2. Sjekk at du er registrert/Registrer deg for mottak av eFaktura og regninger i Vipps. Dette gjør du inne på Profil-Betalingsvalg. Er du registrert/Når du har registrert deg, skal det se ut som bildet til høyre. Det er viktig at både eFaktura og Regninger er registrert, da vi foreløpig sender kun eFakturaer til Vipps. Det vil ta ca. et døgn fra du har registrert deg her til du kan motta en Vipps-faktura. Så første gangen du gir beskjed om til oss at du vil betale med Vipps-faktura, så venter vi minst et døgn med å sende deg fakturaen.

3. Sjekk at du er registrert for mottak av efaktura i nettbanken. Anbefaler funksjonen "Motta alle fakturaer som efaktura" (du kan når som helst avslutte avtalen).Når du melder deg på

1. Kryss av "Ja, gjerne" ved spørsmålet "Ønsker du å betale med Vipps-faktura? (Jeg vil inngå/har inngått avtale om eFaktura med Hakomi Norway)".


Når du mottar din første Vipps-faktura

1. Dersom du har huket av riktig som vist i bildet ovenfor, vil du motta fakturaen din under "Betalinger" i Vipps-appen. Dersom du ikke har gjort dette, vil du motta en sms/mail der du må godkjenne avtalen med bankbrikke innen 3 dager.

2. I tillegg til faktura i Vipps vil du også motta en eFaktura i nettbanken. Den trenger du ikke bry deg noe om.

3. Videoen under gir deg et innblikk i hvordan en Vipps-faktura betales.
52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page